Кујнска алатка која ја користите секојдновно ви го уништува сексуалниот живот

Loading...

Доколку  имате проблем со  достигнување ерекција, многу  е веројатно во  домаќинството имате  токсични закани за кои  и  не знаете.Затоа можеби  би  требало да ги  фрлите сите  тенџериња и тавчиња бидејќи овие предмети  се потенцијални  виновници за сексуалната катастрофа во спалнат соба.
Тефлонските тавчињачесто содржат перфлуоралкилна киселина која на лош начин може да влијае на либидото  на мажите.
За работата да биде уште полоша, таквите токсини влијаат и  на неплодноста кај мажите и  дури  можат да предизвикаат тумор на тестиси, покажало истражувањето спроведено во Данска.
За да го  спречат тоа, истражувачите советуваат да користите тави од  нерѓосувачки  челик.
 Исто така би требало да избегнувате да правите пуканки  во  микробранова бидејќи истите  штетни  материи  се пронајдени во кесите во кои  се пуканките.Затоа можеби  би  требало да ги  фрлите сите  тенџериња и тавчиња бидејќи овие предмети  се потенцијални  виновници з

loading...