Кумановката Мартија ПОВТОРНО БЛЕСНА во „Пинкови ѕвездички“!

Loading...

Кумановката Мартија Станојковиќ, уште еднаш покажа како се пее во популарното регионално шоу „Пинкови Ѕвездички“.Мартија повторно ги воодушеви сите членови на жирито, но и публиката ја награди со громогласен аплауз.
Нашата кумановка повторно покажа дека „гази“ сѐ пред себе и на сите им одржа лекција по пеење.
Во продолжение можете да ја слушнете нејзината изведба на песната „Влак“.

loading...
Loading...