Видео: Ламбе Алабаковски победник на овогодинешниот „Скопски Фестивал 2013“

Loading...

Ламбе Алабаковски е победник на Скопскиот фестивал 2013. Тој ја освои првата награда од 20.000 евра во денарска противвредност.Ламбе Алабаковски со песната „Ќе те чекам јас“е победник на Скопскиот фестивал 2013,  Тамара Тодевска се најде на второто место со нумерата „Тешко без тебе“, додека Димитар Андоновски заврши на третото место со песната „Ако ме боли“.
Ламбе ја освои првата награда тешка 20.000 евра. Неговата песна освои 124 гласа.Ламбе Алабаковски со песната „Ќе те чекам јас“е победник на Скопскиот фестивал 2013,  Тамара Тодевска

loading...
Loading...