Lamborghini Gallardo со 1200 КС

Loading...

Првата верзија на Lamborghini Gallardo имала 5.0 литарски мотор, за кој многумина сметаат дека е совршен. Овој мотор произведувал 492 КС и за 4,2 с

loading...
Loading...