ЛЕГЕНДАРНИОТ актер објави тажна вест: „Нашата преубава ќерка ја изгуби битката со ракот“

Loading...

Тажната вест ја објавил на друштвените мрежи.Легендарниот актер, Роџер Мур, ја изгубил својата сакана ќерка Кристин (47), која долго се борела со оваа страшна болест.
Некогашниот Џејмс Бонд, тажната вест ја соопштил на друштвените мрежи.
Покрај нејзината фотографија напишал: „Сите бевме покрај неа, и и пружавме љубов.“
Легендарниот актер, Роџер Мур, ја изгубил својата сакана ќерка Кристин (47), која долго се борела со оваа страшна болест.
Некогашниот Џејмс

loading...