Легендарно видео за Мундијалот кое ќе ве насмее до солзи!

Би-Би-Си објави комично видео со најсмешните моменти на Светското првенство во Бразил.Со оглед на тоа дека на Мундијалите Би-Би-Си секогаш има голем број на новинари, не изненадува фактот дека знаат да направат интересни монтажи кои знаат како да ги забавуваат луѓето.
Погледнете го видеото и пресудете сами:Со оглед на тоа дека на Мундијалите Би-Би-Си секогаш има голем број на новинари, не изненадува фактот дека знаат да направат интересни монтажи кои

Пронајдете не на следниве мрежи: