Легендата за Nokia живее: 3 месеци под вода и уште работи!

Loading...

Nokia е позната по тоа што прави телефони кои можат без проблем да издржат многу предизвици, но и сите други тестови кои ќе ви паднат на памет. Неодамнешниот инцидент само го засили верувањето дека Nokia прави едни од најиздржливите телефони во светот.Роџер Нилсон од Шведска, тврди дека неодамна го нашол својот Lumia 800 смартфон, кој пред три и пол месеци го изгубил откако му паднал во езеро. Важно е да се каже дека овој смартфон не е отпорен на вода и е подеднакво ранлив на оштетувања, како и секој друг стандарден уред што може да се купи на пазарот.
Повеќе на:gsm.mkРоџер Нилсон од Шведска, тврди дека неодамна го нашол својот Lumia 800 смартфон, кој пред три и пол месеци го изгубил откако му паднал во езеро. Ва

loading...
Loading...