Лек за БРАДАВИЦИ кој се наоѓа во вашиот ШПАЈЗ

Loading...

Еднаш годишно посета на дерматолог е одлична идеја, но често се случува да имате помали проблеми со кожата, како што се брадавици, кои не бараат долго чекање на ред.Пред да одите на лекар поради проблеми со брадавици, добро е да знаете дека постојат многу едноставни и евтини начини да го решите овој проблем….И го имате во шпајзот.
Брадавиците се безопасен, но здодевен проблем. На сета среќа, не морате да потрошите брдо пари за да се ослободите од нив.
Ако на сува крпа, на нив нанесете јаболков оцет 2-3 пати на ден за време од една седмица, пријатно ќе се изненадите од резултатите.
Направите сами домашен јаболков оцет- еве го рецептот на следниот ЛИНК
Во текот на таа седмица обрнете внимание на брадавиците и ќе видите како ја менуваат бојата и на крајот паѓаат. За подобри резултати преку брадавицата ставете парче памук натопено со јаболков оцет, овој лек не е само за брадавици туку и за младежи, а и одличен лек за многу други работи.
Јаболков оцет како моќно оружје за чистење на црниот дроб – Прочитајте ТУКА
Јаболковиот оцет може да се употреби за:
– отстранување брадавици и младежи
– смирување на изгореници од сонце
– лечење проширени вени
– се бори против алергии
– се користи како балсам за коса
– како тоник за лице
– како средство за детоксикација
Според тоа, не е лошо секогаш да имате шише јаболков оцет при рака. Вашето тело и вашиот паричник ќе ви бидат благодарни. Пред да одите на лекар поради проблеми со брадавици, добро е да знаете дека постојат многу едноставни и евтини начини да го решите овој проблем….

loading...