Лекарите извршија нова операција на Шумахер!

Loading...

Лекарите извеле нова операција со која треба да утврдат колкави се оштетувањата на неговиот мозок, пренесува Telegraph.Француските лекари започнале да вршат тестови на неговиот мозок, со цел да утврдат кои делови се оштетени, а кои не, откако претходно извршиле операција на Шумахер, за да отстранат помало парче од черепот со цел да се намали притисокот врз мозокот.
Според информациите на Telegraph, лекарите од болницата во Гренобл сè уште стравуваат дека е возможно да се појават  компликации, како што е појавата на инфекција.
„Не знаеме кога следен пат ќе може да излеземе со официјални податоци, но возможно е да поминат недели, па дури и месеци.“, велат лекарите.
 Француските лекари започнале да вршат тестови на неговиот мозок, со цел да утврдат кои делови се оштетени, а кои не, откако претходно извршиле опер

loading...
Loading...