Лекарите не успеаа да и го спасат животот на Валентина!

Лекарите не успеаа да и го спасат животот на Валентина!19-годишната Валентина денеска околу 12 часот во Ургентниот центар почина како последица од сообраќајната несреќа која се случила на 27. октомври 2014 година кога трагично настрадаа тројца на кои  налета турски шлепер на Кружниот тек во близина на Белград. 
Валентина беше единствената преживеана од страотната сообраќајна несреќа до денеска беше на Ургентно во кома, за жал лекарите не успејаа да го спасат нејзиниот живот.19-годишната Валентина денеска околу 12 часот во Ургентниот центар почина како последица од сообраќајната несреќа која се случила на 27. октомври 2

Пронајдете не на следниве мрежи: