Лекарите стравуваат за животот на Анџелина Џоли!

Loading...

Здравствената состојба на американската актерка Анџелина Џоли е сериозно влошено, објави таблоидот „ОК!“.Магазинот пишува дека по двојната мастектомија здравјето на Џоли се влошило  и лекарите стравуваат за нејзиниот живот. Нејзиниот сопруг Бред Пит напуштил сѐ и се вратил кај својата животна сопатничка.
Во мај актерката беше изложена на двојна мастектомија за да се намали веројатноста за рак.
Од септември Анџелина почна да ги избегнува камерите. Според информациите на„ ОК!“, таа е подложена на сложени медицински процедури.
Џоли е преплашена од ракот бидејќи од оваа болест починаа нејзината мајка и тетка.Магазинот пишува дека по двојната мастектомија здравјето на Џоли се влошило  и лекарите стравуваат за нејзиниот живот. Нејзиниот сопруг Бред П

loading...
Loading...