Лени Кравиц го покажа ПЕНИСОТ среде настап!

Тоа се случува кога мажите носат премногу тесни панталони.Популарниот пејач Лени Кравиц доживеа неверојатен блам, што за неговите женски фанови веројатно претставува остварување на сонот. 
Поточно, за време на концертот во Стокхолм, тој си поминувал одлично на сцената и сè буквално пукало од енергија, и тој понесен од атмосферата во скок паднал на колена, не очекувајки дека ќе му се случи вистински блам. Сите присутни биле во можност да го видат пенисот на Лени, кога му се распукале кожените панталони на средина. Кога сфати што се случило, пејачот исчезнал од сцената за да по неколку минути се врати во нова облека. Но папараците успеале да го овековечат овој незаборавен момент и така половиот орган на Лени ги преплави социјалните мрежи.
 
Популарниот пејач Лени Кравиц доживеа неверојатен блам, што за неговите женски фанови веројатно претставува остварување на сонот.

Loading...