Лео Меси има голема причина зошто се исфарбал рус!

Loading...

Лео Меси го изненади целиот свет ова лето, кога се појави со нов имиџ – косата ја исфарба руса.Меси веќе не личи на Лео од пред неколку години, уреден и избричен дечко. Аргентинецот денес има брада, има доста тетоважи, а косата му е исфарбана руса.
„Ја исфарбав косата еден тежок ден. Сакав да почнам од почеток. Си реков себеси-морам се да расчистам и да почнам од почеток. Затоа се случи таа промена“, рекол во една емисија.Меси веќе не личи на Лео од пред неколку години, уреден и избричен дечко. Аргентинецот денес има брада, има доста тетоважи, а косата му е исфарбана

loading...