Леонардо Ди Каприо на протести во Украина!

Loading...

Двојникот на Лео Ди Каприо е жител на Киев и учествуваше во неодамнешните протести против власта.На протестите кои направија огромен неред во главниот град на Украина – Киев, во кој загинаа многу жители, а тројно повеќе беа повредени, при една анкета од случаен протестант, која ја пренесоа светските медиуми, многумина го споредија со холивудскиот актер Леонардо Ди Каприо. На протестите кои направија огромен неред во главниот град на Украина – Киев, во кој загинаа многу жители, а тројно повеќе беа повредени, при една

loading...
Loading...