Лепа Брена СЕ ОГЛАСИ после незгодата во која ја скрши раката

Loading...

Лепа Брена се огласи после незгодата во која ја скрши раката…Лепа Брена се огласи после незгодата во која ја скрши раката:
„Во моментот додека слегував по скалите на мојот апартман во Златибор, во една рака носев торба и шоља со кафе. На дното на скалите се слизнав и летнав пред очите на моето семејство и пријателите. Штом почувствував дека не можам да го поместам лактот, сфатив што се случува. Сфатив дека за ѓал ми се повторува ситуацијата од летоска. Дојдовме во Белград, ја снимав раката и докторот ме израдува велејќи дека нема да морам на операција и дека овој пат ќе поминам само со гипс. Жал ми е што сето ова се случува пред настапите и што нема да можам да се дружам со фановите од Живинице и Травник во Босна и Херцеговина каде требаше овие денови да направиме одлични концерти. Сега сум на лекови и одмарам“.Лепа Брена се огласи после незгодата во која ја скрши раката:
„Во моментот додека слегував по скалите на мојот апартман во Златибор,

loading...
Loading...