ЛЕТЕН ХОРОСКОП

Loading...

Направете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот.
 
*Ако сакате подетално да дознаете што ве очекува во тековната година, кликнете и нарачајте – соларен хороскоп.
 
ОВЕН – Владетелот на вашиот знак летово ќе се движи низ соѕвездијата Близнаци и Рак. Тоа за вас би значело: до средина на јули ќе се наоѓате во трескавичен распоред, постојано во движење, претрупани со обврски. Потоа ќе се `вкопате` на едно место со цел да одмарате. Убаво би било патувања да планирате после 15 јули, за да не ви се случат нервозни ситуации, со сместување или превоз, на пример. Во деновите околу 2 август ќе ве бараат за потпишување на некаков договор или работа или екстра пари, па потрудете се да бидете достапни. Љубовен период за вас е почетокот и крајот на летото.
 
БИК –  Венера ќе ви испраќа добри вибрации и насмевки во текот на јуни и потоа дури во август до средина на месецот. Уживајте. Интересно е што за вас летото ќе започне со нервози за пари или пак ќе сте претрупани со работа. Ќе имате можност да налаќате екстра летово, па ако ви требаат пари, фрлете се на заработување. Убави вести од странство, од странец или некој што живее далеку ве очеквуаат околу 12 јуни…. 
Повеќе на следниот ЛИНКНаправете комбинација на толкувањата за вашиот знак и за подзнакот.
 

loading...
Loading...