Линеа имал само една задача, а направил тотален бум!

Loading...

Се сеќавате на италијанскиот цртан Ла Линеа? Не е замислен да биде цртан.Ла линеа, настанал во склоп на маркентишка кампања за лунија италијански садови.
Меѓутоа, по завршување на маркентишката кампања, цртанот станал глобален хит и продолжил да живее наредните 15 години.Ла линеа, настанал во склоп на маркентишка кампања за лунија италијански садови.
Меѓутоа, по завршување на маркентишката кампања, цртанот с

loading...
Loading...