Љубов сред поплава- оваа фотографија ќе ве остави без зборови!

Оваа емотивна фотографија снимена во прифатниот центар во една од салите на Саемот во Белград ќе ве остави без зборови.Во прифатниот центар се дел од евакуирани од најзагрозените подрачја во Србија, а фотографијата направена токму таму им ја врати насмевката на лицето на сите кои ја видоа.
Ова истетовирано момче му дозволи на едно мало девојче, која останало без покрив над главата, за момент да се забавува и да заборави на проблемите,
Таа со своите фломастери ги боеше малите празни простори на неговите раце од тетоважите.Во прифатниот центар се дел од евакуирани од најзагрозените подрачја во Србија, а фотографијата направена токму таму им ја врати насмевката на лице

Пронајдете не на следниве мрежи: