Љубовен неделен хороскоп за 29.04.2013-05.05.2013

Loading...

Овен
Оваа недела Овните ќе станат помалку комуникативни, така и новиот број познанства  ќе се смали, но шансите некој да се впушти во љубовна врска и понатаму ќе бидат солидни. Оние пак кој се во врска ќе очекуваат пораст на напнатоста во својата љубовна врска.
Бик
Биковите оваа недела имаат подобра комуникација со партнерот, а слободните можат да имаат голем број на состаноци и познанства, па некој може лесно да им се допадне.  Емотивната напнатост во љубовните односи ќе се намали на крајот на неделата, така што партнерските односи ќе влезат во многу опуштен период.
Близнаци
Близнаците оваа недела ќе поминат многу мирен период, а на многумина ќе им биде потребно време поминато во осаменост. Слободните припадници на знакот ќе имаат тешкотија да воспостават нови контакти, често ќе чувствуват и дополнителна нервоза. Можни се тајни љубовни врски….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Оваа недела Овните ќе станат помалку комуникативни, така и

loading...