Љубовницата украла чаша од Мирослав Илиќ, па направила ДНК тест- ЕВЕ ГИ РЕЗУЛТАТИТЕ!

Loading...

Бидејќи со  месеци се полемизира за тоа дали пејачот Мирослав Илиќ е навистина татко на Девин Антоновиќ, неговата мајка Мирјана Антоновиќ направила ДНК тест и според резултатите Девин навистина е син на славеот од Мрчаевац. Мирјана  задолжила луѓе да ѝ обезбедат чаша од кои пејачот пиел, па анализата била направена врз основа на неговата плунка. Мирјана резултатите ги добила уште на 5-ти јануари, но не сакала ништо да зборува јавно, бидејќи се надевала дека Девин по мире пат ќе реши се.

Бидејќи тоа не се случило, Мира решила на целиот свет да му покаже дека Илиќ навистина е негов син, бидејќи со анализата потврдено е поклопување на генетскиот метеријал на Девин и Мирослав за дури 99.99992 проценти.
Како  Мирослав сега ќе реагира останува да видиме.

На својот Фејсбук профил  Мирјана Антоновиќ се заблагодарила на сите кои тајно го  собирале материјалот од Мирослав за анализата.
„Посебно им се заблагодарувам на лицата кои учествуваа во  тајното  собирање на ДНК на Мирослав. Ве сакам и секоја чест“.Мирјана  задолжила луѓе да ѝ обезбедат чаша од кои пејачот пиел, па анализата била направена врз основа на неговата плунка. Мирјана резултатит

loading...
Loading...