Љубовта во серијата „Аси“ помеѓу главните ликови е сепак вистинска!

Loading...

Туба Букујстан и Мурат Јилдрим – се главните ликови во серијата Аси.Имено, овие актери привлекуваат големо внимание со својот приватен живот. 
Сите гледачи на серијата може да забележат дека има нешто повеќе помеѓу Аси и Демир.
Па може да се каже дека зад камерата се одвива друга „сапуница“.
Турските медиуми пренесуваат дека Аси и Демир по снимањето започнале тајно да се гледаат. 
Притоа самуницата станува поинтересна затоа што и двајцата- Мурат и Туба, во тоа време биле во врска.На вереницата на Мурат тоа не и се допаднало, па,  Бурчин Терзиоглу бурно реагирала кога дознала дека нејзиниот иден сопруг е маѓепсан од Туба. За да биде во негова близина, тргнала на снимањето во Антакија, но по патот доживелаа сообраќајна несреќа.

 
Но, се не завршува тука. Изјавата на Мурат им даде тежина на шпекулациите:
„Тоа всушност го направив во момент кога се каравме. Бурчин ме праша што сакам од неа, а јас и реков дека сакалм да се оженам со неа. Така заврши расправата“,изјави тој.
Турските таблоидите по ова тврдеа дека  поради грижа на совест ја побарал за жена. А се заврши откако убавата Туба објави дека е бремена и се омажи со Онур Салија.И

loading...
Loading...