Ловџии пронајдоа труп на жена која била гола и со модринки – ова се деталите!

Loading...

Вистински хорор ја потресе Србија кога засега неидентификувано тело на жена е пронајдено од страна на ловџии.Се работи за жена на возраст од околу 60 години која ловџиите ја нашле фрлена во шума, гола и со модринки.
Според досегашните информации на српскиот Ало, ловџиите ја нашле мртвата жена вчера околу 7 часот и веднаш пријавиле во полиција.
Според трагите на телото не се исклучува можноста да ја бркал насилник и да ја силувал, па убил. Таа била сосема гола, ѝ биле соблечени дури и чорапите.
Обдукцијата ќе ги даде резултатите.Се работи за жена на возраст од околу 60 години која ловџиите ја нашле фрлена во шума, гола и со модринки.
Според досегашните информации на

loading...