Луда е! Еве што Зорица побарала од Пинк!

Loading...

Зорица смета дека е важен дел од следната сезона на натпреварувањето, па решила Жељко и Милица да ги стави на маки…Во текот на преговарањето со Жељко Митровиќ и неговата сопруга Милица, Зорица имала две специфични барања.
Прифатила да седи на судиската столица за добар хонорар, но имала и едно посебно барање.
Имено, таа побарала да и се обезбеди личен простран апартман, кој мора да биде розев. И не само тоа! По целата просторија треба да има листови од ружи.
Организаторите мислеле дека се шегува, но таа била сериозна. Се согласиле да ѝ излезат во пресрет, но ѝ нагласиле дека треба да биде мегазабавна. Во текот на преговарањето со Жељко Митровиќ и неговата сопруга Милица, Зорица имала две специфични барања.
Прифатила да седи на судиската с

loading...
Loading...