ЛУДИЛО ВО СТУДИОТО: Поради кој кандидат Марија Шерифовиќ се качи на маса?

Втората епизода од петтиот круг на „Ѕвездите на Гранд“ носи нови возбуди, а судејќи по најавата нѐ очекува лудило.Оваа сабота ќе имаме прилика да видиме вистинска музичка борба помеѓу кандидатите, која до тој степен го воодушеви жирито, што Марија Шерифовиќ во еден момент се качи на маса.
Имено, Марија се качила на маса поради Фатмир Сулејмани, кој во петтиот круг имаше одличен настап.
Саша одлучи Фатмир и неговиот дуелист Денис директно да ги прати во шестиот круг без бараж.
Погледнете ја најавата:Оваа сабота ќе имаме прилика да видиме вистинска музичка борба помеѓу кандидатите, која до тој степен го воодушеви жирито, што Марија Шерифовиќ во

Пронајдете не на следниве мрежи: