Луѓето по смртта паѓаат во паралелен простор од кој мо

Loading...

По смртта луѓето продолжуваат да живеат и можат да воскреснат, укажуваат американски истражувачи.Научници од Универзитетот во Северна Каролина веќе дадоа сензационална изјава. Според нив, по смртта човекот паѓа во паралелен простор, од што може да се врати и практично да воскресне.
Професорот Роберт Ланза ја спроведе студијата во рамките на која го споредувал животот на човекот и на растенијата. Така стигнал до заклучок дека и луѓето и растенијата венеат, за да може да расцутат по извесно време. Тој вели дека може да ја докаже својата теорија со помош на биоцентризам.
Уште пред некое време, научници од Калифорнискиот универзитет изјавија дека постојат два паралелни света. Тие проучиле микрочестица, која може да постои во две состојби истовремено и да се наоѓа на две различни места.
На крајот, научниците дошле до заклучок дека во некој од паралелните светови на Земјата може да постојат и диносауруси.

loading...
Loading...