Луј Витон кондоми?

Loading...

Дизајнерската куќа Луј Витон ја објави и презентираше својата колекција на дизајнерски кондоми.
Доколку сакате безбеден секс и со стил, тогаш можеби ќе сакате да купите кондом од брендот Луј Витон, а ова задоволство ке ве чини $ 68.
Претпоставувајќи дека би било глупаво за некои од нивната оригинална LV  чанта,да извадат  “Durex” или “Trojance”, претставниците на брендот мораа да најдат решение за оваа ситуација!
Би платиле ли и вие толку пари за кондом само затоа што го носи името на познатиот моден бренд?
Извор:  cosmopolitan.rsДизајнерската куќа Луј Витон ја објави и презентираше својата колекција на дизајнерски кондоми.

loading...