Лукас и` кажа на Карлеуша дека е три пати попопуларен од неа, а таа ГО ЗАКОПА ВО ЗЕМЈА со одговорот!

Аца Лукас и Јелена Карлеуша се испокараа во последното издание од „Ѕвездите на Гранд“.Во новата епизода од „Ѕвездите на Гранд“, се појавија искри помеѓу Јелена Карлеуша и Аца Лукас, а нивната бурна кавга околу тоа кој е попопуларен ги засени сите останати.
Со оглед на тоа што во секоја емисија се препираат, не е ни чудо што Аца во еден момент изгубил нерви и и` рекол на Јелена:
– Дали нешто те прашав, бре?
Таа му одговорила:
– Не треба мене никој да ме праша за да зборувам!
Потоа следела кулминација. Лукас прашал кандидат дали сака да биде ѕвезда како Аца Лукас или како Јелена Карлеуша, на што таа се надоврзала со реченицата…

– Тој е машко. Не може да биде Јелена Карлеуша!
Аца возвратил:
– Не, туку јас сум три пати попопуларен од тебе!
Јелена не останала должна…
Погледнете ја караницата помеѓу Аца и Јелена:
Во новата епизода од „Ѕвездите на Гранд“, се појавија искри помеѓу Јелена Карлеуша и Аца Лукас, а нивната бурна кавга околу тоа кој е п

Пронајдете не на следниве мрежи: