Луксуз: Еве го домот на Миле Китиќ

Популарниот фолк пар Миле Китиќ и Марта Савиќ ја отвори вратата од својот луксузен дом, во кој на секој чекор се забележува раскош.Тие двајца живеат заедно со својата ќерка Елена, каде заеднички уживаат, бидејќи како што вели Марта сакале сите пари кои ги заработиле да ги вложат во животниот простор.
А како навистина изгледа нивниот дом погледнете во продолжение:

Тие двајца живеат заедно со својата ќерка Елена, каде заеднички уживаат, бидејќи како што вели Марта сакале сите пари кои ги заработиле да ги вложа

Пронајдете не на следниве мрежи: