Мадона ќе стане муслиманка!

Loading...

Мадона реши да му се посвети на Исламот!Мадона е порасната во католичко семејство но, има желба да ги проучува и другите религии.
Пред неколку години таа беше опседната со Кабала и го проучуваше Јудизмот.
Во моментов таа е во врска со танчерот Брахим Заибат, кој е Муслиман.
Исто така  и таа сака да се посвети на исламот.

 
„Сметам дека е важно да се проучат сите свети книги. Како што вели секогаш мојот пријател Јаман: „Добриот Муслиман е и добар Евреин, а добриот Евреин е и добар Христијанин, и така натаму“. Јас можам само да се согласам со него“, изјави оваа пејачка за списанието „Harper's Bazaar“.
Мадона открива дека го проучува Куранот,  дополнувајќи дека Исламот сè повеќе ја интригира во последно време, особено после престојот во Малавија каде ја посвоила ќеркичката Марси.Мадона е порасната во католичко семејство но, има желба да ги проучува и другите религии.
Пред неколку години таа беше опседната со Кабала

loading...
Loading...