Мадона си фати „младо мевце“: Нема да ви се верува колку години има нејзиното ново момче!

Мадона повторно си најде ново момче!Пејачката (56) се гледа со 26-годишниот кореограф и играч, Тимор Стефенсон.
Мадона и Тимор се видени како заедно доаѓаат на една претстава на Бродвеј. Некои медиуми пишуваат дека тие се забавуваат веќе неколку месеци. Како што понатаму наведува изворот, Мадона и Тимор се запознале минатата зима во Швајцарија, меѓутоа истакнува дека нивната врска не е сериозна.
-Во прашање е незадолжителна врска- заклучил изворот.Тимор има завидна биографија, играл со Бијонсе, Мајкл Џексон и Крис Барун, а се чини дека младите пејачи се се популарни меѓу познатите пејачки.
 Пејачката (56) се гледа со 26-годишниот кореограф и играч, Тимор Стефенсон.
Мадона и Тимор се видени како заедно доаѓаат на една претстава

Пронајдете не на следниве мрежи: