Маја Николиќ има шума таму долу, бљак!

Еден од близнаците во реалното шоу „Големиот брат“ што се емитува на Сител телевизија, тврди дека ја видел Маја Николиќ гола и оти нејзиното меѓуножје не изгледа баш убаво. „Ја видов гола, па таа долу има шума со влакна долги колку еден прст! Фуј!“, објаснува Жарко.Инаку, Маја од ден на ден е се поблиска со Славко, а на Анета и раскажа зошто е тоа така. Анета, пак, тоа му го пренесе на Славко.„Ми рече дека двајцата мажи и биле ќелави и оти тие се најпотентни мажи. Славко ти си ќелав, не знам што да ти кажам“, рече Анета, додека Славко остана шокиран од тоа што го слушна. Венди исто така низ куќата зборува за наводната затресканост на Маја кон Славко.
 
 Еден од близнаците во реалното шоу „Големиот брат“ што се емитува на Сител телевизија, тврди дека ја видел

Пронајдете не на следниве мрежи: