Маја Николиќ ја напушти куќата на Големиот Брат

Loading...

Маја, Ава и Сораја беа номинирани, а пејачката имаше најмал број на гласови.
Имено, реалното шоу се приближува кон крајот. Полуфиналнате емисии се вечерва и утревечер, а големото финале е во понеделник.
Финалната недела носи многу изненадувања и пресврти, а брзо ќе дознаеме и кој ќе си оди дома со наградата од 50.000 евра.Маја, Ава и Сораја беа номинирани, а пејачката имаше најмал број на гласови.
Имен

loading...