Маја Николиќ останува во Големиот Брат и покрај тоа што ја удри Маја Волк

Покрај тоа што се очекуваше Маја Николиќ да го напушти шоуто откако ја мавна Маја Волк со чинија и ја повреди, сепак продукцијата одлучи таа да остане.
Но, останатите учесници на импровизирано „судење“ ќе одлучуваат  која ќе биде нејзината казна.
Освен на Маја Николиќ ќе им се суди и на Славко кој сакаше да го тепа Жељко, како и на Милиќ кој и ја свитка раката на Маја Николиќ.
Па на задачата „Судење“ , четворицата обвинете ќе имаат по пет минути за својот говор, а потоа останатите учесници ќе одлучуваат за казната, најстрогата казна ќе биде директна номинација и скратување на шансата обвинетиот да номинира друг учесник следните две недели.Покрај тоа што се очекуваше Маја Николиќ да го напушти шоуто откако ја мавна Маја Волк со чинија и ја повреди, сепак п

Пронајдете не на следниве мрежи: