Мајка на 4 деца мирно пишувала порака на телефон,а потоа одеднаш ја оставила торбата и скокнала под воз!

Loading...

Шарлот Кеш(34) извршила самоубиство, скокнала под воз на станица во англискиот град Виган. Зад себе оставила 4 деца. Како сведоци кажуваат, Шарлот стоела на станицата, пишувала порака на телефон, потоа торбата ја дала на непознат човек кој се наоѓал пред неа и скокнала под возот. Сведок оваа трагедија е и британската атлетичарка Џени Медоус. Таа на Твитер напишала дека срцето и е скршено, бидејќи пред нејзините очи малда жена си го одземала животот.
-Пишувала порака на телефонот и кратко разговарала со господинот кој стоел пред неа. Таа жена икажува декадобро изгреда. Но, секунда подоцна скокна под возот, напиша Медоус.
И дуги сведоци тврдат дека прилично изгледала смирено и дека ништо не насетувало на трагедија.
Полубратот на Шарлот Стивен Кеш напиша потресен статус на својот Фејсбук профил:
-Почивај во мир Шарлот. Денес дознав дека мојата сестра е жената кој вчера ја удри воз. Се надевам дека сега си на подобро место. Ќе се сеќавам на тебе како насмеана девојка, каква што секогаш беше. Ќе те сакам засекогаш.
 Зад себе оставила 4 деца. Како сведоци кажуваат, Шарлот стоела на станицата, пишувала порака на телефон, потоа торбата ја дала на непознат човек ко

loading...