МАЈКА ПОСТАВИЛА КАМЕРА ЗА ДА ВИДИ ШТО ПРАВИ ДАДИЛКАТА СО НЕЈЗИНИОТ 4-ГОДИШЕН СИН

Мајка поставила камера за да види што прави дадилката со нејзиниот 4-годишен син: Ова е најголемиот кошмар за секој родителТифани Филдс од градот Лексингтон, Кентаки, има 4-годишен син кој има Даунов синдром, епилепсија и срцеви проблеми, што значи му е потребно повеќе од добро негувње. Откако вработила дадилка да го чува, таа забележала драстични промени во неговото однесување, па поради тоа Тифани одлучила да постави скриена камера, како би дознала што се случува во куќата додека таа не е таму. Кога го догледала видеото, не можела да им верува на очите. Ситуацијата била полоша од тоа што очекувала.
Имено, Лилиан Вајт, дадилката го малтретирала немоќното детенце, влечејќи го по подот, брутално туркајќи му ги рацете и нозете, а при променувањето на облеката му седнувала на лицето. Тифани веднаш им пријавила на надлежните и денес таа ја бара правдата во суд.
 
Тифани Филдс од градот Лексингтон, Кентаки, има 4-годишен син кој има Даунов синдром, епилепсија и срцеви проблеми, што значи му е потребно повеќе

Пронајдете не на следниве мрежи: