Мајка се снимала како има секс со својот 14-годишен син на барање на нејзин роднина!

Мајката е осудена на затвор од 5 години бидејќи имала сексуален однос со својот 14-годишен син. Таа го снимила чинот со синот.Мајката која има 36 години, снимките ги праќала на својот роднина во Пакистан.
Исто така таа ја снимала и својата 3-годишна ќерка и ги испраќала фотографиите на својот роднина за да го задоволи.
Видеата и фотографиите биле откриени случајно од страна на едно од другите деца кое го позајмило телефонот од својата мајка, и истото го пријавило случајот во локалната полициска станица во градот Кардиф, Англија.
Судијата изјавил дека мајката признала дека се снимала со својот син, но само поради тоа што нејзиниот роднина од Пакистан го побарал тоа од неа.
Судијата додал дека тој е згрозен од актот на мајката и дека таа е виновна за сите обвиненија. Мајката била осудена на 5 години затвор.Мајката која има 36 години, снимките ги праќала на својот роднина во Пакистан.
Исто така таа ја снимала и својата 3-годишна ќерка и ги испр

Пронајдете не на следниве мрежи: