Мајката на Ким Кардашијан: „Никогаш не сум имала подобар секс“

Loading...

Крис Џенер ужива во новата љубов и тоа со 24 години помладо момче Кори Гембло. Кори не штедеше пари за овој Божиќ и со луксузни подароци ја оспипуваше својата сакана, меѓутоа и без тоа би биле заљубени и среќни.Крис е позната по тоа што од празниците сака да направи спектакал, па изнајми познат дизејнер за да ја украси нејзината вила. Таа сака овој Божиќ да и биде посебен, бидејќи и е прв празник со нејзиниот сакан.
– Крис на своите пријателки рекла дека со никој не имала толку добар секс како што имала со Кори. Тие буквално не се раздвојуваат, како двајца тинејџери. Децата постојано и велат да „изнајмат соба“, тврди личност блиска на Крис. Крис е позната по тоа што од празниците сака да направи спектакал, па изнајми познат дизејнер за да ја украси нејзината вила. Таа сака овој Божиќ д

loading...
Loading...