Мајката заборавила да се одлогира од Фејсбук! Ќерката влегла на нејзиниот профил и видела…

Друштвената мрежа Фејсбук е една од најпопуларните меѓу сите генерации. Исто така е број 1 кога се во прашање кавги и раскинувања поради модерната комуникација.Во повеќето случаи тука е љубомората и нагонот на контролирање на партнерот. Најчесто е без причина, но има и случаи каде луѓето ја користат оваа друштвена мрежа за запознавање на љубовници и впуштање во сексуални афери.
Таков случај е и една госпоѓа, која заборавила да се одлогира од Фејсбук, а веднаш по неа на компјутерот седнала нејзината ќерка.
Тинејџерката била љубопитна што нејзината мајка толку време прави на Фејсбук, па одлучила да ги отвори нејзините пораки. И останала без текст, а  потоа целата приказна ја објавила на интернет.

„Мојата мајка заборавила да се одлогира од Фејсбук и јас влегов на нејзиниот профил. Видов секакви гадости. Се разочарав од мајка ми кога видов во порака нејзина слика на која е гола, и му ја испратила на некој маж, а и тој и пратил од него. Се згрозив. Сликите му ги покажав на тато, и тој исто се разочара. Сега се разведуваат, а мајка ми не сака да ме погледне во очи. Не знам што да правам?“Во повеќето случаи тука е љубомората и нагонот на контролирање на партнерот. Најчесто е без причина, но има и случаи каде луѓето ја користат оваа д

Пронајдете не на следниве мрежи: