Мајкрософт ја растури носталгијата од ’90-тите во “New Explorer Commercial”

Loading...

Мајкрософт ја растури носталгијата од  '90-тите  во “New Explorer Commercial”Овој оглас со еден удар може да го направи Internet Explorer повторно релевантен. Мајкрософт ги повлече сите пречки, враќајќи се на сето она што го направија 90-тите веројатно најдобра деценија во историјата на човештвото. Ако сте биле бебе од 80-тите, тогаш тоа ќе биде во ваш најдобар интерес да го видите тоа веднаш. Потоа исечете неколку парчиња кромид за да ги камуфлирате солзите.Овој оглас со еден удар може да го направи Internet Explorer повторно релевантен. Мајкрософт ги повлече сите пречки, враќајќи се на сето она што го

loading...
Loading...