МАКЕДОНЦИ ИЗГОРЕНИ ДО СМРТ ОД ГРЦИТЕ NEW YORK TIMES -1908

Loading...

Статија во Нујорк Тајмс од 20 јануари 1908 година каде пишува за масакрот што грците го извршиле врз македонциСтатија во Нујорк Тајмс од 20 јануари 1908 година каде пишува за масакрот што грците го извршиле врз македонци
 Статија во Нујорк Тајмс од 20 јануари 1908 година каде пишува за масакрот што грците го извршиле врз македонци
 

loading...
Loading...