Македонец и ја одземал невиноста на Станија

Loading...

Познатата старлета Станија пред некое време изјави дека ја загубила својата невиност на 18 години. 
Но, покрај тоа таа призна дека невиноста всушност ја загубила со Македонец. 
Македонецот бил од Куманово, и таа својата невиност ја загубила со него додека била на одмор со него во македонскиот туристички град Охрид. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Познатата старлета Станија пред некое време изјави дека ја загубила својата невиност на 18 години. 

loading...