Македонец имал секс со поп во Италија?!

Loading...

Македонски државјанин е обвинет дека изнудил 150.000 евра од свештеник во италијанското село Валмарекија уценувајќи го шест години дека ќе каже оти имале секс, јавуваат тамошните медиуми.Свештеникот негира дека имал сексуални односи со нашинецот и дека му давал пари од милосрдие, а нашинецот тврди дека попот му плаќал за услугите што ги добивал.
Извор: Канал 5. Свештеникот негира дека имал сексуални односи со нашинецот и дека му давал пари од милосрдие, а нашинецот тврди дека попот му плаќал за услугите шт

loading...
Loading...