Македонија и нејзините туристички „градови на духови“

Loading...

Ресен и Охрид во изминативе неколку месеци наликуваат на „градови на духови“.Зарем туризмот во Македонија важи само за време на летните месеци? Вака изгледаат туристичките места Ресен и Охрид за време на зимските месеци. Празни улиците, кафичи и никаква раздвиженост се карактеристиките за овие градови за време на работната седмица. Не е ништо поразлично ни за време на викендите.

Хермина Г.Зарем туризмот во Македонија важи само за време на летните месеци? Вака изгледаат туристичките места Ресен и Охрид за време на зимските месеци. Пра

loading...
Loading...