Македонија ја победи Австрија

Македонија ја победи Австрија со 22:21Во текот на првото полувреме Македонија го имаше водството над Австрија. Резултатот на полувремето беше 12:10 за македонските ракометари.
Второто полувреме беше многу понеизвесно, на почетокот Македонија го задржи водството, но подоцна Австрија направи пресврт. Македонија го израмни резултатот во педесет и седмата минута. Возбудливо беше до самиот крај.
Натпреварот да заврши со резултат 22:21Во текот на првото полувреме Македонија го имаше водството над Австрија. Резултатот на полувремето беше 12:10 за македонските ракометари.
В

Пронајдете не на следниве мрежи: