МАКЕДОНИЈА ЈА ПОБЕДИ ГРЦИЈА!

МАКЕДОНИЈА ЈА ПОБЕДИ ГРЦИЈА!Со резултат 27:25 Македонија ја совлада Грција!
Тежок натпревар за Македонија. Очекуваме дека во салата Борис Трајковски Македонија без сомневање ќе ја „згази“ Грција!Со резултат 27:25 Македонија ја совлада Грција!
Тежок натпревар за Македонија. Очекуваме дека во салата Борис Трајковски Македонија без сом

Пронајдете не на следниве мрежи: