Македонија на нозе- утре закажани протести на 40 локации

На 40 локации, граѓани кои се за Заедничка, а не двонационална држава, и утре, како и до сега, ќе пратат порака до сите политички чинители: Не за Тиранската платформа, не за двојазична и федерализирана Македонија.Друг избор и друга држава, ние немаме, порачуваат од иницијативата ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА и ги повикуваат граѓаните масовно да се приклучат.
Друг избор и друга држава, ние немаме, порачуваат од иницијативата ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА и ги повикуваат граѓаните масовно да се приклучат.

Пронајдете не на следниве мрежи: