Македонија ја води Австрија со 12:10

Македонија ја води Австрија со (12:10) во првото полувреме!Првото полувреме помина релативно добро за Македонија. Во текот на целото полувреме Македонија водеше. Во текот на првото полувреме имаше само едно изедналување!
Ракометарите досега покажаа фантастична игра. Очекуваме дека до крајот на натпреварот ќе го задржат и зголемат водството над Австрија.
Јунак на првото полувреме е голманот Борко Ристовски. 
 Првото полувреме помина релативно добро за Македонија. Во текот на целото полувреме Македонија водеше. Во текот на првото полувреме имаше само едно

Пронајдете не на следниве мрежи: