Македонија води против Грција!

На полувреме Македонија води над ГрцијаВо текот на целото прво полувреме, разликата беше не поголема од еден гол разлика.
Нашите ракометари изиграа тешко прво полувреме. 
Македонија во првото полувреме постојано имаше поен разлика. Само во еден момент успеа да ја надмине бариерата и да поведе до 2 поени. 
Првото полувреме заврши со 13: 12 во корист на Македонија!Во текот на целото прво полувреме, разликата беше не поголема од еден гол разлика.
Нашите ракометари изиграа тешко прво полувреме. 

Пронајдете не на следниве мрежи: