Македонијо гласај: Даниел сепак не е прв фаворит на „X-Фактор“!

Loading...

Нашиот Даниел Кајмакоски, кој ги освои симпатиите на целиот Балкан на „X – Фактор“ според бројот на гласови не е прв фаворит. Најголем број на гласови во музичкото шоу има Илма Карахмет.Меѓу фаворитите на музичкото шоу се и групата Доктори, Лукијан Ивановиќ, и нашиот Даниел. Според неофицијалните податоци на Тв Пакет, Илма или Лукијан билe први според бројот на гласовите.
Значи, ќе мора повеќе да гласаме за нашот Даниел. МБК Продукција и Сител ТВ им овозможија на гледачите во Македонија, од овој вторник, цената за една порака за гласањето да изнесува 23,6 денари со вклучен ДДВ, наместо досегашните 41,3 денари со вклучен ДДВ. Затоа, Македонијо гласај за нашите натпреварувачи, бидејќи дефинитивно заслужуваат да одат понатаму во „X – Фактор“.Меѓу фаворитите на музичкото шоу се и групата Доктори, Лукијан Ивановиќ, и нашиот Даниел. Според неофицијалните податоци на Тв Пакет, Илма или Луки

loading...
Loading...