Македонијо off мори мајко

Loading...

„Македонијо  off мори мајко“За да избираш зборови треба да имаш речник.
Како вчера да беше времето кога имавме подобро утре.
Луѓе со кои си поиграла природата си играат со општеството.
Жена ми толку многу хрчеше што морав да ја убијам. Сега спие како заклана.
Не е точно дека извршив убиство од прв степен. Беше пет степени под нулата.
Можам јас да бидам и претседател. Можам јас секакви глупости.
Политичарите никогаш не немаат изневерено. Само нас не ебат!

loading...
Loading...